bestbykinderfietsen logo
  • ✔ Scherpste Prijzen!
  • ✔ Snelle Levering!
  • ✔ Gratis Verzending!

Levertijd & Verzendkosten

Levering van onze kinderfietsen

Als u een nieuwe kinderfiets heeft uitgezocht en betaald, wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk in huis zodat uw kinderen meteen kunnen genieten van hun nieuwe aanwinst. Daarom geldt bij ons dat alles wat op voorraad is en voor 12:00 wordt besteld, de volgende werkdag bij u thuis is!* Als uw bestelling uit meerdere producten bestaat dan kan de levertijd van elk product verschillen. In dit geval sturen wij alle producten voor zich in verschillende pakketjes zodat u deze zo snel mogelijk bij u thuis heeft.

Onze kinderfietsen worden in doos verstuurd. Dat betekent dat u zelf verantwoordelijk bent voor het in elkaar zetten en af monteren van de kinderfiets. In de meeste gevallen houdt dit in dat u zelf het stuur, zadel, voorwiel en het afstellen van de kinderfiets zelf moet doen. Gebreken ten gevolge van verkeerde montage vallen niet onder de garantie.

Wij verzenden onze kinderfietsen verzekerd met PostNL of DHL.

Het kan zijn dat wanneer uw bestelling uit meerdere producten bestaat, deze verstuurd wordt met meerdere vervoerders. Wij proberen dit uiteraard zo veel mogelijk te beperken. Zodra uw bestelling door ons wordt verzonden krijgt u een bevestiging per e-mail. In deze e-mail staat overigens ook een track & trace code of de wijze waarop u de track & trace code kan ontvangen. Via track & trace kunt u zien wanneer het pakket bij u thuis wordt afgeleverd. Als u niet thuis bent, zal de chauffeur het de volgende werkdag nog eens proberen. Mocht u dan wederom niet thuis zijn om het pakket in ontvangst te nemen, dan kunt u het pakket ophalen bij het dichtstbijzijnde ophaalpunt van de desbetreffende vervoerder.

* Fieten van onderstaande merken hebben een levertijd van 3-5 werkdagen:

  • Hollandia
  • Alpina
  • Batavus
  • Cortina
  • Loekie


Verzendkosten van kinderfietsen

Alle bestellingen boven de €50,- worden helemaal gratis voor u verzonden. Voor alle bestellingen tot €50,- betaalt u €7,50 aan verzendkosten. Wij verzenden alleen binnen Nederland en België. 

Heeft u vragen over de levertijd en verzendkosten? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier.