bestbykinderfietsen logo
  • ✔ Scherpste Prijzen!
  • ✔ Snelle Levering!
  • ✔ Gratis Verzending!

Kinderfiets 10 inch: gratis en snel in huis

Volare Disney Princess meisjesfiets 10 inch wit
Volare Disney Princess meisjesfiets 10 inch wit

€ 99.00

Volare Disney Cars 10 Inch rood jongens
Volare Disney Cars 10 Inch rood jongens

€ 99.00

Volare Disney Frozen 10 Inch blauw meisjes
Volare Disney Frozen 10 Inch blauw meisjes

€ 99.00

Yipeeh
Yipeeh

€ 85.00

Volare Manchester United 10 Inch rood jongens
Volare Manchester United 10 Inch rood jongens

€ 69.00

Een 10 inch kinderfiets voor jongens en meisjes! 

BestBuyKinderfietsen biedt een ruime keuze in stoere jongens- en mooie meisjesfietsen. Binnen de categorie 10 inch kinderfietsen vind je een groot aanbod in verschillende soorten fietsjes. Omdat de meeste kinderen op een 10 inch kinderfiets voor het eerst in aanraking komen met fietsen, willen we die ervaring natuurlijk extra uniek en veilig maken! Je kunt bijvoorbeeld accessoires bijbestellen voor extra veiligheid. Denk hierbij aan fietshelmen, sloten, lampjes en bellen in allerlei vrolijke kleurtjes en thema's. 
En plaats je de bestelling geplaatst voor 13:00? Dan kun je alles de volgende werkdag al in huis verwachten! Zo kun je extra snel van je nieuwe aankopen genieten. 
Niet tevreden? Dan kun je binnen 14 dagen retourneren. 

10 inch kinderfiets de juiste maat? 

Het is bij een kinderfiets van groot belang om de juiste keuze te maken in de maat. Vooral als het kind voor het eerst een fiets krijgt. De kinderfietsen zijn opgedeeld in verschillende categorieën inches, leeftijd en lengte. De 10 inch kinderfiets is in dit geval prima geschikt voor kleine kinderen tot 3/4 jaar met een lengte tot 98 cm. Voor een specifieke maatbepaling wat betreft de 10 inch kinderfiets kun je ook onze maattabel raadplegen of verder advies vragen aan onze experts via het contactformulier. 


Jouw kinderfiets 10 inch vandaag nog gratis verstuurd! 

Heb je eindelijk een geschikte 10 inch kinderfiets gevonden? Dan wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. BestBuykinderfietsen.nl deelt deze mening. Dus bestel je op werkdagen voor 13:00 je fiets, dan wordt hij dezelfde werkdag nog verstuurd! En je betaalt geen verzendkosten, dus de prijs die je ziet is ook echt de prijs die betaalt. Dat is de service van BestBuykinderfietsen.nl.


Is er toch iets mis met uw bestelde kinderfiets? U heeft bij ons standaard 1 jaar garantie!