bestbykinderfietsen logo
  • ✔ Scherpste Prijzen!
  • ✔ Snelle Levering!
  • ✔ Gratis Verzending!

Driewielers

Yipeeh Deluxe driewieler rood blauw geel
Yipeeh Deluxe driewieler rood blauw geel

€ 79.00

Driewieler kopen? Bestbuykinderfietsen.nl!


BestBuy Kinderfietsen denkt ook aan de allerjongsten onder ons. Fietsen is namelijk voor elke leeftijd! De driewielers werken mee aan het ontwikkelen van het motorisch gevoel voor fietsen. Voor de kids die nog te klein zijn om driewielers zelf voort te bewegen met de trappers, kunt u door middel van de verstelbare duwstang uw kind een handje helpen. De driewielers van het merk Yipeeh beschikken over een voetsteun zodat uw kind de voetjes kan laten rusten tijdens het duwen. De driewielers worden uitsluitend van het beste materiaal gemaakt en zijn uiterst veilig.


Driewielers vandaag voor 12:00 besteld? Volgende werkdag in huis!
Toch niet tevreden met uw gekozen driewielers? 


14 dagen retourrecht
Groot assortiment
2 jaar garantie
14 dagen retourrecht


Genoeg keuze in driewielers


In de categorie driewielers zijn verschillende varianten te vinden. Zo bieden wij onder andere driewielers met zachte banden, die zorgen voor extra comfort voor zowel het kind als de duwende begeleider. De luxere Yipeeh driewielers hebben tevens een stuurslot en/of een bestuurbare duwstang. Het fietsen op driewielers moet natuurlijk wel leuk blijven en niet geheel onbelangrijk daarbij is het speelkarakter van de driewielers. Zo zijn er driewielers met een bakje achterop voor uw kind om mee te spelen of om spulletjes in te vervoeren. We streven er natuurlijk naar de eerste ervaringen met fietsen zo uniek mogelijk te maken!


Naast driewielers heeft BestBuy Kinderfietsen nog een hele hoop andere fietsjes geschikt voor kleine kinderen. Bent u bijvoorbeeld nog op zoek naar een loopfiets of een echte zelfstandige fiets? Neemt u dan een kijkje in ons ruime assortiment!