bestbykinderfietsen logo
  • ✔ Scherpste Prijzen!
  • ✔ Snelle Levering!
  • ✔ Gratis Verzending!

Betalen

Bij BestBuyKinderfietsen kunt u op verschillende manieren betalen. Zo zit er altijd wel een manier tussen die u het beste uitkomt. Kijk hieronder voor alle betalingsmogelijkheden en hoe die in zijn werk gaan.

Betalen met iDeal

Doet u aan internetbankieren? Dan heeft u toegang tot de digitale betaalomgeving van iDeal. Betalen  met iDeal kan via de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank, en Van Lanscchot Bankiers.

MultiSafePay is het bedrijf dat ons betalingsverkeer verzorgt. Een overzichtelijke en veilige digitale omgeving is wat consumenten tegenwoordig verwachten en daar bent u bij ons verzekerd van.


Betalen met Visa of Mastercard

Het betalen met uw Mastercard of Visa creditcard is eenvoudig en veilig. Het betalen met Mastercard of Visa gebeurt via een beveiligde verbinding. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze betaalwijze. Zodra we uw creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we uw bestelling op.


Betalen via PayPal

Bij BestBuyKinderfietsen kunt u er ook voor kiezen om via PayPal te betalen. Met PayPal kunt u online snel en gemakkelijk geld overmaken en ontvangen. Ook PayPal is een hele veilige methode want verkopers of webshops krijgen uw gegevens nooit te zien. Het enige wat u nodig heeft om te kunnen betalen met uw PayPal account is uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord. U wordt automatisch doorgestuurd naar de website van PayPal als u een product op deze manier afrekent.


Betalen met bankoverschrijving

Ook het betalen via bankoverschrijving gaat via onze betaalprovider Multisafepay. Wanneer u bij het afrekenen kiest voor Bankoverschrijving kunt u optioneel uw eigen bankrekening opgeven. Bij de volgende stap worden onze bankgegevens getoond. Ook ontvangt u nog per mail dezelfde betaalgegevens. U kunt dan het juiste bedrag overmaken naar deze bankgegevens. Let op dat het betaalkenmerk overeen moet komen. Bovendien kan het enkele werkdagen duren voordat de betaling zichtbaar is op onze rekening. Pas wanneer dit bedrag op onze rekening staat kunnen wij uw bestelling verwerken.